Shërbimet

Shërbimet

HOTELI YNE OFRON

Eshte gjithmone zgjidhja juaj e pare sepse:

GRAND HOTEL PALACE
– 84 dhoma, 140 krevate * Sherbime private * Restaurant & Bar
– Dhoma teke * Tharese flokesh * Coffeshop
– Dhoma dopjo * TV satelitor * Hall me hapsire
– Dhoma treshe * Linje direkte telefoni * Salle konferencash
– Suita * Minibar * Staff te sjellshem
apartamente * Parking te garantuar * Cmime konkuruese
* aplikohen ne te gjitha dhomat pavarsisht cmimit apo madhesise

Gjithashtu ne organizojne evente speciale per ju dhe familjet tuaja. Ju mund te ndani me te afermit tuaj momentet me te vecanta dhe te bukra te jetes tuaj nepermjet hotelit tone. Ne mund ta realizojme kete…vetem per ju!